Meteorologii anunţă o încălzire bruscă a vremii! De la minus 20 de grade temperaturile vor urca până la 15 grade

Distribuie prietenilor!

Iarna nu a stat prea mult, se întoarce primăvara. Meteorologii anunţă o încălzire bruscă a vremii, iar temperaturile la sfârşit de ianuarie ar putea ajunge la 15 grade. Ceea ce înseamnă cu peste 30 de grade mai mult faţă de ce am trăit în această săptămână.

VREMEA DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Marţi vor fi atinse temperaturi de record pentru ianuarie. Temperaturi istorice. Asta ne aşteaptă în următoarele zile, la nivelul întregii ţări. Practic, de la un ianuarie apocaliptic, după cum anunţau unii meterologi la sfârşitul anului trecut, ajungem la o lună a lui Gerar, care ar putea fi una dintre cele mai calde de când se fac măsurători.

„Amplitudinea pe aceste zile este destul de mare, chiar şi în zona Capitalei unde minima a fost de -11 grade în nopţile anterioare, iar peste două zile ne aşteptăm să maxime de 14, 15 grade”, explică Alina Şerban, meteorolog.

De la -20 de grade, minima zilelor trecute, temperaturile vor urca, în majoritatea zonelor din ţară, până la 15 grade. Iar românii deja profită de primele raze de soare blând.

VREMEA DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Meteorologii spun că, cel puţin până la mijlocul săptămânii viitoare, vom avea temperaturi cu 10 grade peste normalul acestei perioade. Cei mai bucuroşi sunt copiii, care deja au început să se bucure de vremea bună.

Şi la mare vremea a fost însorită, iar oamenii au ieşit la plimbare pe faleză. Un peisaj complet schimbat faţă de începtul săptămânii. Gheaţa s-a topit complet.

Sursa: a1.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *