Marcel Toader este convins că nicio femeie de pe lume nu i-ar putea rezista: “Nu există femeie pe lumea asta căreia să nu pot să îi sucesc mințile! Am ajuns la o putere de seducție fantastică”

Distribuie prietenilor!

Marcel Toader este convins ca nicio femeie de pe lume nu i-ar putea rezista daca el isi propune sa o cucereasca.

Marcel Toader are multe casnicii la activ, toate esuate, insa ramane acelasi crai cu mult lipici la femei.
“Sunt o persoana foarte linistita. De noua luni de zile mi-am regasit linistea. Am stat foarte mult de vorba cu mine. Mi-asum toate reponsabilitatile posibile, mi-asum chiar si lucrurile negative. In mintea mea mai exista loc pentru o alta iubire, numai ca ce s-a speculat nu este nimic adevarat. Cu Bianca Roman am stat cateva ore la o masa, unde am ras, am glumit, suntem doua persoane asumate. Prietena e mult spus, la fel de mult spus este sa vad o relatie in viitor cu Bianca Roman. Nimic mai mult. Nici macar nu am avut o intalnire privata. Nu se pune problema unei relatii. Nu exista o femeie pe lumea asta careia sa nu pot sa ii sucesc mintile. Am ajuns la o putere de seductie fantastica”, a spus Marcel Toader in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Recent, Marcel Toader a fost surprins in compania unei alte femei. “Pe Aida Preda o cunosc de 10 ani. Are un suflet foarte mare. Aida stie foarte multe lucruri despre mine. Cand am cunoscut-o pe Maria canalul de comunicare cu Aida Preda s-a intrerupt brusc. I-am destainuit multe din viata mea. Si ea la randul ei mi se destainuie mie. Atunci cand am fost invitat undeva la o cafenea fusese ziua ei cu o zi inainte. Ne-am certat pentru c nu trebuie sa plateasca ea, ea a insistat sa plteasca nota, a fost de 72 de lei”, a mai declarat Marcel Toader.

Sursa: cultural.bzi.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *