Mama unuia dintre agresorii din Braşov face declaraţii halucinante, după ce fiul ei a bătut crunt un bătrân. „Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie …”

Distribuie prietenilor!

Mama unuia dintre cei doi agresori din Braşov face declaraţii halucinante, după ce fiul ei a bătut crunt un bătrân de 66 de ani, ajutat de un prieten de-ai săi. La scurt timp după ce s-a aflat despre cine este vorba, pe reţelele de socializare au apărut sute de mesaje.

Printre persoanele care au primit mesaje se află şi mama lui Mircea Mihai. Femeia a postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare. Dacă în primă fază încerca să explice că educaţia ei nu a dat roade, au urmat apoi texte în care îi jigneşte pe cei care i-au trimis mesaje.

„Sunt foarte slăbită şi obosită, nu reuşesc să răspund la fiecare în parte, atât doar că am văzut în aceste zile, am avut o lecţie de viaţă chiar, că în loc să primesc după faptele mele, bunătatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vorbe bune, mi s-a întâmplat contrar!.Dar nu-mi pierd curajul şi speranţa pentru că există un Dumnezeu, nu uitaţi asta pentru toţi!”, este un mesaj postat de Claudia, mama lui Mihai Mircea, unul dintre agresorii bătrânului din Braşov.

„Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiutori de carte! Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

„Analfabet înseamnă să nu ştii să scrii şi să citeşti. Eu văd aici că toţi ştiu să scrie. Mai terminaţi cu victimizarea asta că nu e cazul. Ar trebui să ţineţi capul plecat”, i-a scris imediat cineva.

Vă reamintim că zilele trecute un bătrân în vârstă de 66 de ani din Braşov a fost bătut crunt într-un pasaj subteran, de doi tineri pentru care el muncea. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii au reuşit să îl salveze.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *