Mama românca a trei copii ucisa de sotul italian: „M-a insultat şi mi-am pierdut cumpătul”

Distribuie prietenilor!

Uciderea unei mame românce în Italia a mobilizat comunitatea în care tânăra de 39 de ani locuia. Primarul şi preotul din Milzano au organizat o slujbă şi un moment de reculegere în memoria Suzanei Mailat, care a fost înjunghiată mortal de soţul italian.

Un moment de reculegere a fost ţinut în Italia, în memoria unei românce ucise de soţ

Sâmbăta de sâmbătă seară din localitatea Milzano a fost oficiată în faţa casei în care locuia Suzana Mailat, mamă a 3 copii, în vârstă de 3, 7 şi 15 ani.

Primarul şi preotul au ţinut un moment de reculegere în faţa unui altar cu flori, lumânări şi mesaje, lăsat de localnici pentru Susy, aşa cum îi spuneau româncei.

„Să ne rugăm pentru copiii Suzanei, care acum au o viaţă dificilă”, a spus preotul Lorenzo Boldrini.

Slujba a fost transmisă live pe Facebook, pentru a fi urmărită de localnici.

Suzana Mailat era căsătorită de 16 ani cu italianul Gianluca Lupi. Conflictele au împins-o pe femeie să pună capăt mariajului, deşi soţul în vârstă de 41 de ani era împotriva divorţului. Vineri, bărbatul a vizitat-o pe româncă, iar o dispută izbucnită în bucătărie s-a încheiat tragic. Individul a înjunghiat-o mortal pe Suzana Mailat. Victima a fost găsită de fiica ei cea mare, de 15 ani.

„M-a insultat şi mi-am pierdut cumpătul”, a spus soţul italian, citat de Brescia Today.

Ucigaşul a fost arestat de poliţiştii italieni. Cei trei copii ai româncei sunt acum în grija surorii ei, care, de asemenea, este în Italia.

Publicată de Chiesa Milzano pe Sâmbătă, 9 mai 2020

 

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *