Mamă la 13 ani. Fetiţa a născut acasă, sub privirile fratelui ei mai mic! Reacția părinților ne lasă fară cuvinte

Distribuie prietenilor!

O fetiţă de 13 ani, din Baia Mare, a născut acasă, doar în prezenţa fratelui ei de 10 ani. A rămas însărcinată în urma unui viol, însă nu a spus nimănui ce s-a întâmplat, de frică ”să nu fie certată”.

Violatorul este un recidivist de 36 de ani, pe care poliţia l-a identificat, relatează vasiledale.ro.

Ancheta în acest caz a scos la lumină detalii înfiorătoare. Copila a fost violată în urmă cu nouă luni, însă nu a spus nimănui despre asta, de teamă să nu fie certată, după cum le-a spus ea medicilor. A rămas însărcinată, dar spune că nu și-a dat seama de asta.

În preajma Crăciunului, a născut acasă, seara, iar la spital a ajuns după mai bine de o oră, fiind internată cu nou-născutul, la Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean din Baia Mare.

Fetița le-a spus medicilor că nu a ştiut ce i se întâmplă, că a născut în baie, în prezenţa frăţiorul ei, în vârstă de 10 ani. El a fost şi cel care a chemat-o pe mama lor.

”Din punct de vedere psihologic, este doar o copilă. Nici biologic, nu ştiu cum de a putut da naştere unui copil, pentru că ea e doar un copil”, au spus medicii care au preluat fetița.

Potrivit primelor informații, individul care a violat-o a ameninţat-o, a prins-o de păr şi a târât-o după el, în scara unui bloc.

Medicii au fost cei care au anunţat anchetatorii despre caz.

”Procurorului de caz i-a povestit cum a fost violată, cum s-a întâmpat, cum a născut acasă. Cu siguranţă a fost o naştere dificilă. Copilul a fost adus cu multiple echimoze pe faţă, deci este evident că a fost o naştere dificilă”, spune Margareta Pârvănoiu, şefa secţiei Neonatologie a Spitalului Judeean din Baia Mare.

Dr. Pârvănoiu a mai spus că bebelușul a fost transferat la Terapie Intensivă, iar acum se dezvoltă normal.

Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş a declanșat o anchetă în acest caz.

Fetiţa provine dintr-o familie cu cinci copii. Mama ei le-a spus medicilor şi poliţiştilor că nu a ştiut că fiica ei este însărcinată.

Purtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Florina Meteş, a spus că autorul faptei a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 36 de ani, cu antecendete penale.

Sursa: vasiledale.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *