Macaulay Culkin, despre relaţia de prietenie pe care a avut-o cu Michael Jackson: „Îi plăcea tinereţea mea şi îi plăcea să fie copil. L-am luat ca atare“

Distribuie prietenilor!

În cadrul unui interviu recent, actorul Macaulay Culkin, celebru pentru rolul lui Kevin din „Singur acasă“, şi-a amintit cum l-a cunoscut pe Michael Jackson pe când juca în „Spărgătorul de nuci“, la Lincoln Center din New York, şi a vorbit despre relaţia de prietenie pe care a avut-o cu Regele Pop.

Macauly Culkin, în vârstă de 37 de ani, a vorbit într-un podcast difuzat de Marc Maron despre relaţia de prietenie pe care a avut-o cu Michael Jackson, pe care l-a cunoscut pe când avea nouă ani. Astfel, „copilul minune de la Hollywood“ din anii ’90 a dezvăluit că l-a întâlnit pentru prima oară pe Michael Jackson în perioada când juca în „Spărgătorul de nuci“, la Lincoln Center din New York, în culise, unde a venit însoţit de Donald Trump, scrie The Independent.

„A venit în backstage înainte de show. Iubea dansul, era un om al dansului. A venit însoţit de Donald Trump, deoarece erau prieteni pe atunci. Ţin minte că s-a uitat la mine şi a zis: «Te ştiu de undeva. Oh, Uncle Buck, da, eşti amuzant». Apoi, după ce «Home Alone» a fost lansat, el m-a contactat pe mine şi pe familia mea“. Apoi, prietenia dintre cei doi a devenit una extrem de strânsă.

„«Vrei să vii la mine acasă? Vrei să petrecem timp împreună?», m-a întrebat. Am fost cei mai buni prieteni pentru o perioadă de timp, cât timp eram în creştere. A fost o prietenie adevărată, legitimă. Îi plăcea tinereţea mea şi îi plăcea să fie copil. Îi plăcea să fie copil cu mine. Nu m-am simţit niciodată inconfortabil“, a declarat actorul.

Mai mult, Macauly Culkin a mărturisit că nu a fost pus niciodată într-o situaţie ciudată şi că pur şi simplu aşa era Michael Jackson, o fire copilăroasă. „Îi plăcea să fie printre copii şi niciodată nu mi s-a părut ceva ciudat în legătură cu acest lucru. Pur şi simplu aşa era el. L-am luat ca atare. În acea perioadă eram destul de faimos şi am întâlnit mulţi oameni faimoşi, la rândul meu. Nu faima conta“, a adăugat actorul.

De asemenea, Macauly a depus mărturie în favoartea lui Michael Jackson, în procesul din 2005 în care starul pop a fost acuzat de molestare sexuală. Copilul-vedetă declara atunci că acuzaţiile aduse sunt „absolute ridicole“. Michael Jackson a fost găsit nevinovat.

Starul din „Singur acasă“ a vorbit şi despre relaţia strânsă pe care o are cu fiica regretatului său prieten. Culkin este naşul lui Paris Jackson şi după moartea tatălui ei, actorul a devenit şi mai protector cu tânăra care a împlinit 19 ani.

„Vă previn că sunt foarte protector cu ea, aşa că uitaţi-vă în altă parte“, a glumit Macaulay. „Mi-e tare dragă. Când este vorba despre mine sunt ca o carte deschisă, dar în privinţa ei, nu o să scoateţi prea multe de la mine. O iubesc foarte mult. Este înaltă, e frumoasă şi deşteaptă. Este minunată“, a conchis actorul, nedorind să vorbească mai mult despre prietenia dintre cei doi.

Macaulay Culkin, supranumit în anii ’90 „copilul minune de la Hollywood“, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului lui Kevin McCallister din primele două filme ale seriei „Singur acasă“. În prezent locuieşte la Paris şi s-a retras din actorie. Are o relaţie cu actriţa americană Brenda Song.

Macaulay Culkin s-a distanţat de lumina refrectoarelor de la Hollywood. „Nu mi-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă «prostituez»“, a povestit actorul pentru „The Guardian“. Culkin, care a început actoria de la 4 ani, trăieşte acum în Franţa, acolo unde şi-a găsit intimitatea, dincolo de obiectivele de fotografiat ale paparazzilor, deşi reuşeşte să atragă atenţia chiar şi prin gesturi mărunte. „Am traversat o stradă greşită şi fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii cu telefoanele năvăleau asupra mea. Nu cred că sunt demn de asta“, le spune actorul celor are încă sunt fascinaţi de el.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *