Lia Olguţa Vasilescu a primit o întrebare dură din partea unei pensionare extrem de nemulţumită. “Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o inteleg niciodata“ Reactia ministrul Muncii

Distribuie prietenilor!

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns să fie unul dintre cei mai contestaţi miniştri ai Guvernului PSD. Revoluţia fiscală şi unele scăderi salariale de la acest început de an au făcut-o pe Vasilescu una dintre cele mai controversate personaje din Executiv. Și dintre bugetari, dar și dintre pensionari există destule lucruri care i se impută ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

În direct la Antena 3, ministrul Muncii a primit o întrebare dură din partea unei pensionare extrem de nemulţumită. “Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o inteleg niciodata“, a spus femeia, care a primit un răspuns pe măsură.

Vasilescu s-a enervat şi le-a transmis pensionarilor că doar PSD le-a crescut pensiile, iar personal celei care a pus întrebarea că e din zona pensiilor speciale unde e multă nemulțumire: “E multă nemulţumire. Ar trebui întrebaţi şi ce pensie aveau anul trecut. Ce a spus doamna cu minciuna. Avea o pensie specială, ceva de armată. Sunt multe nemulţuiri că cei care nu au stat de pensionar au cresuct într-un anumit ritm. Ar trebui întrebaţi şi dacă guvernele PSD din ultimul an le-au mărit pensiile. Avem un buget care a crescut, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori. Eu am lucrat în presă pe salariul minim pe economie câţiva ani, ştiu cum se trăieşte cu 2000 de lei”, a spus Vasilescu.

Sursa: stireazilei.com

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *