Legătura incredibilă dintre forma nasului și personalitatea noastră

Distribuie prietenilor!

Știm bine că nu există doi oameni în toată lumea care să se asemene. Nici fizic, nici mental, nici din punct de vedere al personalității.

Totuși, oamenii de știință au demonstrat în repetate rânduri că cel puțin între fizic și personalitate există o legătură strânsă. De data aceasta, ne vom opri asupra legăturii dintre forma nasului și personalitatea noastră.

Nasul mare
Persoanele cu nas mare au osul nasului puțin mai lat, precum și un vârf și nări mari. Nasul mare e simbolul puterii, al determinării. O persoană cu nas mare are calități de lider, este orgolioasă, are dorința de a lucra pe cont propriu. De asemenea, acestea urăsc să primească ordine și preferă să fie proprii lor șefi.

Nasul mic
Persoanele care au nas mic au osul scurt, îngust și un vârf nici prea rotund, nici prea plat. Excelează în activități de grup, care le pun la bătaie imaginația și spontaneitatea. Uneori sunt nerăbdători și se simt frustrați destul de repede. De aici și până la izbucniri de furie nu mai e decât un pas. Încearcă mereu să îi ajute pe cei din jur, muncesc din greu când le place ceea ce fac și nu îi deranjează să facă activități repetitive.

Nasul lung
Cei cu nas lung au un os vizibil lunguieț. Afaceriști din naștere, cu spirit întreprinzător și o ambiție ieșită din comun, ei se laudă cu instincte bune și reușesc să-i cucerească pe cei din jur prin carismă.

Nasul scurt
Posesorii unui nas scurt sunt loiali. Din păcate, le lipsește determinarea și ambiția și se simt adesea copleșiți de cei mai puternici și mai orgolioși decât ei. Sunt ca niște copii, se bazează mult pe emoții, sunt buni și plini de compasiune, însă sensibilitatea de care dau dovadă le aduce dezavantaje.

Nasul drept sau grecesc
Are nări înguste și o alură foarte nobilă. Posesorii lui sunt considerați de o deșteptăciune ieșită din comun, precum și foarte altruiști. Sunt disciplinați, foarte meticuloși și, datorita organizării de care dau dovadă, tind să aibă succes în viață și carieră.

Nasul cârn
Dorsumul nasului cârn este ușor arcuit în sus. Persoanele carne sunt optimiste, bune și au un caracter de admirat. Iubitori și un adevărat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie.

Nasul roman
Acesta este drept, cu o mică proeminență la rădăcină. Sunt hotărâți și ambițioși cei care au acest tip de conformație. Lideri înnăscuți, ei au personalități puternice și preferă să se gândească intens înainte de a lua o hotărâre. Sunt buni organizatori și nu se sperie de muncă.

Nasul coroiat
Se aseamană cu cei care au nas mare, însă în cazul lor totul e puțin exagerat. Ca să te înțelegi cu o astfel de persoană trebuie să-i arăți că o respecți si că este importanta pentru tine. Oamenii cu această conformație a nasului sunt foarte stricți în ceea ce privește drumul pe care și l-au ales în viață. Nu se lasă influențați de nimeni și nimic și au o voință de fier.

Sursa: click.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *