LASAGNA CU LEGUME – Cu Ochii pe Tine
Home / Retete / LASAGNA CU LEGUME

LASAGNA CU LEGUME

Ingrediente: 1 pachet foi de lasagna; un litru suc de roșii; 2 cepe; un morcov; 250 g ciuperci; 1-2 dovlecei; 4 linguri ulei; 2-3 fire pătrunjel; sare; piper.

Mod de preparare

În două linguri de ulei se călește o ceapă curățată, spălată și tocată. Se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă sucul de roșii, sare și piper și se fierbe 5 minute. Se fierb și foile de lasagna 5 minute. În restul de ulei se pune a doua ceapă curățată și tăiată, la călit și, când s-a înmuiat, se adaugă dovlecelul, morcovul și ciupercile tăiate. Se lasă să se evapore apa și să scadă, după care se umplu foile de lasagna bine scurse cu compoziția de dovlecei, morcov, ceapă și ciuperci, se rulează și se așază într-o tavă de cuptor. Se toarnă sosul de roșii și se lasă la cuptor pentru 20 de minute. Se servește cu pătrunjel.

 


Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close