LASAGNA CU LEGUME

Distribuie prietenilor!

Ingrediente: 1 pachet foi de lasagna; un litru suc de roșii; 2 cepe; un morcov; 250 g ciuperci; 1-2 dovlecei; 4 linguri ulei; 2-3 fire pătrunjel; sare; piper.

Mod de preparare

În două linguri de ulei se călește o ceapă curățată, spălată și tocată. Se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă sucul de roșii, sare și piper și se fierbe 5 minute. Se fierb și foile de lasagna 5 minute. În restul de ulei se pune a doua ceapă curățată și tăiată, la călit și, când s-a înmuiat, se adaugă dovlecelul, morcovul și ciupercile tăiate. Se lasă să se evapore apa și să scadă, după care se umplu foile de lasagna bine scurse cu compoziția de dovlecei, morcov, ceapă și ciuperci, se rulează și se așază într-o tavă de cuptor. Se toarnă sosul de roșii și se lasă la cuptor pentru 20 de minute. Se servește cu pătrunjel.

 

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *