La doar 25 de ani, Larisa a pierdut lupta cu boala! Tânăra a înduioşat o ţară întreagă cu suferinţa ei

Distribuie prietenilor!

Larisa Ujvari s-a stins din viaţă la doar 25 de ani, după ce s-a luptat cu o boală gravă, care a afectat-o încă de la o vârstă fragedă. Tânăra din Săcueni, judeţul Bihor, a înduioşat o ţară întreagă cu suferinţa ei. Larisa avea nevoie de trombocite şi plasma, ca să se fi putut însănătoşi.

Sute de orădeni s-au implicat într-o campanie de donare de sânge pentru a o ajuta pe Larisa. Ea suferea de o infeţie puternică, ce pornise de la o afecţiune renală.

Drama familiei a început chiar înainte de Crăciun, când fata a făcut o infecţie gravă, cauzată de boala de care suferea. Din păcate, trupul ei a cedat luni, iar ea s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea – ASFO: „La 25 de ani mulţi se gândesc la vacanţe, petreceri sau examene de la facultate …din păcate, colega noastră Larisa va face asta dintre Îngeri.

Cu nemăsurată durere în suflete ne luăm rămas bun de la Ujvari Larisa Gianina, studentă în anul 1 la specializarea Farmacie,

Din cadrul Facultăţii de Medicină si Farmacie Oradea, care a pierdut lupta pentru viaţă în dimineaţa zilei de 22 Ianuarie 2018.

Atât colegii, cât şi cadrele didactice îi regretă trecerea în nefiinţă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Ultima postare a Larisei Ujvari de pe reţelele de socializare o prezenta foarte fericită alături de iubitul ei, în Ajunul Crăciunului. Era cu zâmbetul pe buze lângă cel cu care spera să îşi întemeieze o familie, iar la doar câteva zile a primit vestea cruntă.

“Doamne, da-i odihna curata in Imparatia Cerurilor si familiei ei mangaiere si putere sa treaca peste aceasta grea incercare/ Odihneste-o,Doamne-n,pace si mangaie sufletele indoliate! Dormi,in pace,suflet bland!“, sunt doar câteva din mesajele de condoleanţe trimise de apropiaţii acesteia pe Facebook, după auzul veştii că ea s-a stins din viaţă.

Sursa: cancan.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *