La Cluj legea îi lege”. Mașina Poliției Locale ridicată din fața Tribunalului

Distribuie prietenilor!

De aproximativ o lună de zile Poliţia Locală şi RADP au reînceput să ridice mașinile parcate ilegal prin Cluj. 95% dintre mașinile ridicate au fost din centru.

Pe Facebook, Kolozsvári Ildikó Orsolya a postat o fotografie cu mesajul: La Cluj legea îi lege

Astăzi o clujeancă a fotografiat cum o mașină a Poliției Locale a fost luată pe sus din fața Tribunalului. Nu se știe încă pentru ce: a parcat ilegal sau avea o problemă tehnică.

(Foto) „La Cluj legea îi lege”. Mașina Poliției Locale ridicată din fața Tribunalului” data-essbisposturl=”https://clujcapitala.ro/2017/03/stiri-cluj-foto-la-cluj-legea-ii-lege-masina-politiei-locale-ridicata-din-fata-tribunalului/” data-essbispostcontainer=””>

(foto: Edvin Orțan)

În schimb o mașină, culmea, a Serviciului Siguranța Circulației, a stat parcată liniștită pe pista de biciclete de pe str. Barițiu, încurcând atât traficul rutier cât mai ales cel al bicicliștilor.

Ar trebui ridicată și mașina aceasta de la Serviciul Siguranță a Circulației parcată pe banda de biciclete?

(foto: Balint Dezso‎)

547 de lei, este taxa pe care trebuie să o plătească cel căruia i-a fost luată mașina, pentru o singură zi de „cazare” în depozitul din Someşeni.

Dacă șoferul se prezintă în momentul ridicării și nu se mai face transportul și depozitarea atunci taxa este de de 294 de lei.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *