Îți dorești un job la soare? Un resort de lux din Bahamas face angajări! Data limită de înscriere la acest loc de muncă este 28 februarie

Distribuie prietenilor!

Un resort de lux din Bahamas, Baha Mar, caută din ianuarie să angajeze pe cineva care să aibă grijă de păsările flamingo. Angajarea se face destul de repede, pentru că se apropie perioada în care populația de flamingo urmează să ajungă în apropierea resortului, potrivit greatnews.ro

În anunțul de angajare se precizează că se caută cineva care să aibă studii în domeniul veterinar și o experiență de cel puțin cinci ani. De asemenea, foarte important este ca viitorul angajat să aibă „spirit de echipă” și „să fie un om generos și prietenos cu turiștii”.

Cel care va fi desemnat angajat pentru acest post urmează să participe la programe de educație despre păsările flamingo, destinate turiștilor și copiilor acestora.

Imediat după ce a fost postat anunțul, mai mulți candidați s-au înscris și s-au arătat foarte încântați de oportunitatea de a deveni supraveghetori ai păsărilor roz.

„Jobul visurilor mele. De când pot să încep?”, întreabă Rachel Stanley. „Ce păcat, ar fi trebuie să studiez zoologia în locul finanțelor!”, a comentat Laila Hassan. Anunțul de angajare s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Data limită de înscriere la acest loc de muncă este 28 februarie.

Sursa: greatnews.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *