Interlopii din clanul Cordunenilor, implicaţi în tentativa de omor a unui poliţist de la Trupele Speciale din Iași

Distribuie prietenilor!

Interlopii din clanul Cordunenilor sunt implicați în tentativa de omor a unui polițist de la Trupele Speciale din Iași, potrivit observator.tv

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a declarat că în cazul poliţistului înjunghiat astăzi la Iaşi, sunt implicaţi membri ai clanului Cordunenilor, care urmează să fie audiaţi.

“Este vorba de clanul Cordunenilor. Urmează să fie audiaţi. S-a emis mandat de aducere ca să fie aduşi la parchet pentru audieri”, a declarat, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

Un polițist din Iași, fost membru al Trupelor Speciale, a fost bătut într-un club, chiar de față cu iubita lui, și apoi înjunghiat în fața spitalului.

Potrivit unor surse, polițistul din Iași a fost lovit peste faţă, în club. Martorii au povestit că unul dintre tinerii cu care polițistul s-a certat i-ar fi spus: ‘Nu mă las până nu te omor!’.

Ulterior, agentul a luat un taxi şi a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar în faţa instituţiei medicale a fost înjunghiat.

Sursa:  observator.tv

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *