Inițiativa “Fără penali în funcție” a împlinit doi ani de când este blocată în Parlament. USR propune votarea și organizarea referendumului

Distribuie prietenilor!

„Astăzi se împlinesc fix doi ani de zile de când inițiativa Fără Penali a ajuns în Parlament. Și tot astăzi se împlinesc fix doi ani de când inițiativa Fără Penali este blocată de PSD în Parlament. PSD-ul care se dezice de Dragnea și nu mai susține candidați penali își bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru Fără Penali”, se arată într-un comunicat al USR.

Iniţial, USR propusese organizarea referendumului Fără penali odată cu alegerile locale care se vor desfăşura peste o săptămână.

„Duminica viitoare am fi putut să mergem la urne să votăm pentru noi aleși locali, dar și pentru modificarea Constituției astfel încât penalii să nu mai ocupe funcții publice, astfel încât să nu mai existe un alt Liviu Dragnea în istoria României, dar PSD s-a opus”, se precizează în comunicatul USR.

USR propune acum votarea iniţiativei pe 6 noiembrie în Senat şi organizarea acestui referendum odată cu alegerile naţionale din 6 decembrie.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *