Incident grav într-o şcoală din Romania. Un profesor a fost bătut în timpul orei de doi elevi de gimnaziu

Distribuie prietenilor!

Un profesor botoşănean de la liceul tehnologic Todireni a fost bătut în timpul orei de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a. Incidentul a fost confirmat de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. Profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt.

Un incident deosebit de grav a avut loc miercuri la Liceul Tehnologic din Todireni. Un profesor de geografie a fost bătut de doi elevi de gimnaziu chiar în timpul orelor.

Cu ochiul vânăt după o discuţie cu un elev de clasa a VIII-a   I

ncidentul a avut loc miercuri, chiar la începutul orei de geografie. Profesorul, un cadru didactic tânăr, a intrat în clasă şi l-ar fi găsit pe un elev de clasa a VIII-a la catedră. Profesorul ar fi încercat să-l trimită la loc în bancă pentru a începe ora, dar elevul a ripostat şi l-a bătut pe profesor. O altă variată arată că elevul ar fi fost nemulţumit de o remarcă a profesorului şi s-ar fi dus direct la catedră pentru a-i aplica o corecţie.

După ce, şcolarul de clasa a VIII-a  i-a dat o palmă profesorului, a intrat în clasă, în timpul orei şi un elev de clasa a VI-a, prieten al primul agresor. I-a tras scaunul profesorului şi i-a aplicat şi o lovitură. În urma incidentului profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt. În momentul de faţă are loc o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul.  Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar confirmă incidentul de la Todireni dar continuă cercetările pentru a vedea cum au stat lucrurile.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *