Imagini ruşionase surprinse cu un consilier dintr-o comună din Buzău. Bărbatul a fost filmat de un localnic în timp ce dormea într-un şanţ, în stare avansată de ebrietate.

Distribuie prietenilor!

Imagini ruşionase surprinse cu un consilier dintr-o comună din Buzău. Bărbatul a fost filmat de un localnic în timp ce dormea într-un şanţ, în stare avansată de ebrietate.

Potrivit presei locale, ar fi vorba despre Petre Cizmaru, consilier PNL în cadrul Consiliul Local Verneşti.

Cei care l-au filmat au încercat să-l ajute să se ridice, dar bărbatul, băut bine a refuzat cu vehemenţă, ba chiar a devenit violent.

Petre Cizmaru a ajuns consilier la Primărie după ce a ieşit la pensie din funcţia de contabil şef al unei şcoli de şoferi din localitate.

Contactat telefonic de către reporterii sansanews.ro, preşedintele organizaţiei judeţene a P.N.L., deputatul Cristi Romanescu, a declarat că într-adevăr există un consilier P.N.L. cu numele Petre Cizmaru în Consiliul comunal Verneşti, dar că va verifica situaţia şi, evident, dacă lucrurile sînt dezonorante pentru partid şi pentru calitatea de ales local pentru partid va lua măsuri.

“Mă voi documenta şi eu pînă joi după-amiază cînd e programată şedinţa săptămînală a Biroului Permanent Judeţean. Petre Cizmaru este consilier liberal la Verneşti şi a fost pus pe liste de către fosta conducere a filialei. Adică l-am moştenit. Dacă într-adevăr cetăţeanul a avut un comportament care pune în lumină proastă calitatea de ales şi de membru P.N.L., vom decide în B.P.J. şi vor urma măsurile statutare. Astfel, de persoane n-ar trebui să ne reprezinte.” Surse de presă din interiorul partidului susţin că Petre Cizmaru a ieşit la pensie după ce ultima dată a lucrat contabil la şcoala de şoferi din localitate şi locuieşte în satul Nişcov, comuna Verneşti. Aceleaşi surse susţin că omul ar avea de multă vreme probleme cu alcoolul.

Sursa: romanialibera.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *