IMAGINI INCREDIBILE DIN ROMÂNIA ANULUI 2018! Pacienţi puşi câte doi în pat

Distribuie prietenilor!

Probleme într-un spital din Bârlad, unde pacienţii din secţia de cardiologie a spitalului Municipal sunt nevoiţi să stea câte doi în pat.

Un telespectator a postat imaginile pe pagina sa de Facebook. Oamenii stau într-un pat îngust cu picioarele la capul celuilalt.

Mai mult, bărbatul spune că pentru secția de cardiologie există un singur salon cu 6 paturi pentru bărbați și un altul cu tot atâtea locuri pentru femei.

Ulterior, după ce reporterii Digi24 au vorbit cu reprezentanţii spitalului, pacientul a fost mutat.

„S-a întâmplat din cauza gestionării proaste în secţie a unei situației punctuale. Pot să vă spun despre ce este vorba, numărul paturilor este raportat zilnic şi este o evidenţă strictă atât la compartimentul primiri urgenţe, cât şi la nivelul DSP. În momentul internării pacientului care se vede că e al doilea în pat existau paturi libere la cardiologie. Problema e că evidenţele nu se ţin pe sexe. Compartimentul pentru cardiologie de la Bârlad are un salon pentru femei şi unul pentru bărbaţi, din nefericire sunt internaţi mai mulţi bărbaţi”, afirmă Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Bârlad.

Sursa: digi24.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *