Imaginea cu un copil care a mers 4 kilometri prin viscol și temperaturi foarte scăzute pentru a ajunge la scoala a devenit virală! Imagini șocante cu micuțul aproape înghețat

Distribuie prietenilor!

Imaginea cu un copil din China care a mers 4 kilometri prin viscol si temperaturi foarte scazute a devenit virala. Acesta sta intr-o zona rurala din China si merge in fiecare zi 4 kilometri pentru a ajunge la scoala.

Micutul a indurat viscolul iar cand a ajuns la scoala era aproape inghetat. Profesoara i-a facut poza si l-a postat pe Facebook, iar imaginea a devenit virala si a strans foarte multe comentarii negative la adresa situatiei in care se afla milioane de copii.

Wang Manfu are doar 10 ani si face parte dintr-o categorie anume de copii din China, cei “lasati in urma”. Acestia au fost abandonati de parinti la rude sau uneori chiar lasati singuri acasa, parintii mergand sa munceasca in orase mai mari. Statistica spune ca sunt peste 300 de milioane de astfel de familii ce au parasit zona rurala pentru a merge in marile orase, foarte multe dintre ele lasand copii in urma.

Micutul spune insa ca ii face placere sa mearga la scoala chiar daca o face in conditii foarte grele, pentru ca la scoala “este cald si primeste paine”.

Imaginile socante cu micul Wang aproape inghetat:

Sursa: protv.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *