Horoscop inedit: Cum arată VIAŢA DE APOI pentru fiecare zodie în parte

Distribuie prietenilor!

Rai, Iad, Purgatoriu sau Câmpiile Elizee? Dacă nu ştii ce te aşteaptă după moarte, iată ce spun astrele despre viaţa de apoi. Vezi unde vei ajunge şi ce păţeşti în viaţa de apoi în funcţie de zodie.

Săgetător

Veseli şi comunicativi, săgetătorii nici nu vor realiza că au murit. Fiind obişnuiţi cu situaţiile periculoase şi scăparea pe muchie de cuţit, săgetătorii vor continua să bântuie acest pământ ca şi cum nici n-au trecut dincolo. După câteva secole de frustrare, săgetătorii au o şansă să se plictisească de plimbat în locurile pe unde trăiau şi vor încerca ceva nou. Să nu vă mire dacă nu vor răspunde la apel când îi chemaţi cu ritualuri şi mediumi, vor fi plecaţi în explorare.

Capricorn

Poate cea mai încăpăţânată zodie, capricornul va fi ferm convins că se duce în iad. De fapt, firea încrâncenată şi sentimentele de vină pe care le cară toată viaţa îi vor da senzaţia veşnică de dezastru pe cale să se întâmple. De fapt, capricornii nu sunt persoane triste neapărat, doar mai pesimiste şi fataliste. Cel mai probabil, această grijă şi plănuire intensivă a unui sfârşit neplăcut se va spulbera odată cu trecerea în lumea de dincolo. Capricornii vor găsi, în sfârşit pacea, după care se vor reîncarna într-o zodie mai optimistă.

Vărsătorii nici nu vor observa că au murit. Firi zăpăcite şi preocupate mereu de şapte lucruri deodată, vărsătorii se vor trezi că se simt diferit. De fapt, ei au trecut dincolo atât de lin şi lent, încât nu au apucat să conştientizeze moartea. Mai greu le va fi să se obişnuiască cu colţii, fotofobia şi shaorma fără usturoi. Ca vampiri, vărsătorii se vor distra de minune, alături de tinere fecioare, bărbaţi fotomodel de lenjerie şi party-uri nebune prin cluburi selecte.

Peşti

Cei mai sensibili dintre noi, peştii, vor fi, la început, foarte trişti că au murit. Ei vor petrece zile întregi în jurul celor dragi, dorind să-i ajute cu parastasul, sarmalele şi coliva. Apoi, vor pluti zilnic peste cimitir pentru a vedea cine a mai adus flori şi cine încă plânge. Apoi, la un moment dat, peştii vor începe să se obişnuiască cu ideea şi să caute şi alte fantome liniştite cu care să-şi petreacă eternitatea.

Sursa: unica.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *