Guvernul condus de Viorica Dăncilă îşi începe mandatul cu o premieră! Toţi miniştrii învestiţi ieri în Parlamentul României renunţă la SPP

Distribuie prietenilor!

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a decis să renunțe la protecția SPP, după acuzațiile lansate de Liviu Dragnea la adresa șefului serviciului, Lucian Pahonțu, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Luni seară, Liviu Dragnea a spus la o televiziune că ”un prieten al lui Paul Stănescu, trimis de Pahonţu, a spus că voi fi “executat””.

De asemenea, șeful PSD a mai acuzat că Serviciul de Pază și Protecție și-a depășit atribuțiile și s-a implicat în politică, potrivit stirileprotv.ro

Ca urmare a acestor acuzații, Codrin Ștefănescu a anunțat la o televiziune că Guvernul Dăncilă a decis să renunțe la protecția oferită de SPP.

Paza premierului și a miniștrilor va fi asigurată de Jandarmerie.

”Avem foarte multe informații, de-a lungul ultimelor luni de zile, legate de implicarea SPP și a domnului Pahonțu în chestiuni care țin de politică.

Demnitari care sunt monitorizați, o bază de date informațională care se strânge la acești domni. Oameni dintre colegii de partid, din Guvern, care spun că primesc mesageri din aceasta zonă, de la domnul Pahonțu.

Decizia este firească. În momentul în care SPP, în loc să asigure siguranța unor deminitari, pentru că pentru asta sunt plătiți, se ocupă în a monitoriza și acționa deminitarii și a trimite informațiile unui singur om, care le poate plimba sau face analize pe ele, lucrurile nu sunt în regulă”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *