Gigi Becali a ajutat o familie cu un copil paralizat, fără casă. „Dacă nu era el muream de frig în stradă cu soția și copii”

Distribuie prietenilor!

Gigi Becali este cunoscut pentru actele sale de binefacere. O familie cu un copil paralizat și care a rămas fără casă a povestit cum a fost ajutată de omul de afaceri.

Familia Stoian a fost greu lovită de soartă. Drama acestora a început în urmă cu 18 ani, atunci când fiul lor, Daniel, a fost diagnosticat cu tetraplazie spastică și nu a mers niciodată.

Anul trecut, mama acestuia, Lăcrămioara Stoian a stat ore în șir în fața palatului lui Gigi Becali, cel care a avut parte de pelerini la poarta casei sale de Bobotează.

Gigi Becali, care a ajutat și o tânără aflată în scaunul cu rotile, nu a rămas insensibil la drama familiei Stoian, care a rămas și fără casa din Poiana Câmpina, care s-a dărâmat din cauza stării de degradare, potrivit stirilekanald.ro.

Omul de afaceri le-a dat bani ca aceștia să poată închiria o cameră unde să locuiască. Le-a plătit chiria pe două luni.

“Dacă nu era domnul Gigi Becali muream de frig, în stradă, cu soția și copiii. Dânsul ne-a dat bani să ne luăm o cameră cu chirie. Ne-a plătit chiar pe două luni. Suntem 5 suflete într-o cameră, într-un cămin de nefamiliesti. Plătim 800 de lei pe luna că să aveam un acoperiș, un loc cald pentru copii. Casa pe care o aveam la Poiana Campina s-a dărâmat, a căzut pe noi, iar acum încercam să o ridicăm din nou.
Noi asta ne dorim, să facem casă pentru copii, dar nu avem bani de materiale. Soția mea e pensionată pe caz de boală, are insuficiență renală și e pe dializă, iar fiul s-a născut așa, cu tetrapareză spastică și e paralizat. În afară de asta mai avem doi copii. E greu, dar asta ne este crucea. Măcar două cameră să reușim să ridicăm, să nu mai stăm cu chirie, cu copiii, că băiatul are nevoie de îngrijire specială”, a declarat capul familiei, Cornel Stoian.

FOTO: stirilekanald.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *