Giga Hagi, profund dezamăgit: „Cei de sus ne privesc ca pe niște gâze, își împart țara cum voi ei”

Distribuie prietenilor!

Nemulțumit că în ceea ce privește sportul lucrurile nu se mișcă în România, Gică Hagi i-a criticat din nou pe cei de la putere. Atacul vine la cateva saptamani dupa ce Hagi l-a acuzat direct pe Liviu Dragnea ca duce tara intr-o directie gresita. „Cei de sus ne privesc ca pe niște gâze, își împart țara cum voi ei. Cel puţin pe sport suntem dezastru”, a precizat fostul căpitan al echipei naționale a României.

„Toate angajările se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi nu ştie să construiască oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac ei jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic doar pe-ai lor” – Gică Hagi, pentru wall-street.ro.

„Dacă de mâine, de exemplu, aș renunța la tot și m-aș face zidar, aș face în așa fel încât să fiu cel mai bun zidar din lume. Trebuie să gândești ca un victorios în orice. Mentalitatea de învingător vine cu muncă multă, dar dacă nu o ai din naștere.

Despre academia pe care o conduce

„Am făcut-o din pasiune, pentru a lăsa ceva în urma mea. România trebuie să scoată în evidență pe cei care au ajuns numărul 1, pentru a se putea schimba, a se resuscita. Suntem încărcați cu energii negative, se vorbeste mult, multe can-can-uri, nimic concret și binele este dat la o parte. Acum simt că doar răul este scos în evidență și doar cei care doar vorbesc, fără a avea rezultate”, a completat Gică Hagi.

Hagi a avut în ultima perioadă mai multe declarații tăioase la adresa celor care conduc țara, acesta fiind nemulțumit de faptul că aleșii au hotărât să facă stadioane în orașe precum Focșani, Alexandria sau Turnu Măgurele, în timp ce Constanța nu figurează pe această listă scurtă. De asemenea, Hagi a mai precizat de-a lungul timpului că nu a primit niciun fel de sprijin din partea statului, acesta dorind un climat mai prietenos pentru fotbal din punct de vedere fiscal.

Sursa: stireazilei.com

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *