Femeia care a stat 10 ani in puscarie pentru o crima pe care nu a comis-o. Statul roman nu i-a acordat nicio despagubire

Distribuie prietenilor!

Viorica Visan este o femeie in varsta de 68 de ani din Prahova care si-a petrecut 10 ani in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o.

In anul 1994, Viorica Visan a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, fiind acuzata ca si-a omorat soacra. Ea a fost chemat intr-o zi la Politie sa dea o declaratie si s-a mai intors acasa dupa 10 ani.

Cu doar cateva luni inainte sa fie eliberata din penitenciar, principalul vinovat de crima isi recunoaste fapta, iar Viorica este lasata in libertate. Prea tarziu pentru femeia care a suportat atat amar de vreme umilinte si greutati desi nu era vinovata cu nimic. Dupa ce a fost eliberata, prahoveanca mai primeste o lovitura.

Statul roman nu-i acorda nicio despagubire pentru faptul ca a tinut-o incarcerata degeaba zece ani. Femeia mai are o singura dorinta acum. Sa aiba o batranete linistita, daca tineretea i-a fost zdruncinata de oameni care nu au stiut sa-si faca meseria. Linistea nu si-o va gasi, spune femeia pana ce nu va reusi sa-l priveasca direct in ochi pe procurorul care a trimis-o nevinovata in spatele gratiilor, scrie ziarul Adevarul.

Cel care a savarsit crima este chiar fiul Vioricai Visan, care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *