Expertii NASA sunt de parere ca Pamantul ar putea avea aceeasi soarta trista ca Venus! O “lume a mortii”, cu temperaturi extrem de ridicate.

Distribuie prietenilor!

Expertii NASA sunt de parere ca Pamantul ar putea avea aceeasi soarta trista ca Venus, tranformandu-se, pe viitor, intr-o “lume a mortii“, cu temperaturi extrem de ridicate.

In opinia oamenilor de stiinta americani, candva, in vremuri de mult trecute, Venus ar fi putut adaposti diferite forme de viata. Dar cresterea subita a termperaturilor care au atins chiar si 450 de grade Celsius, au facut din aceasta planeta un fel de minge de foc.

Mai mult, planeta a fost acoperita de un nor de acid sulfuric, care a distrus si ultimele organisme vii care ar fi putut supravietui.

Potrivit jurnalul.ro, specialistii NASA cred ca, intr-un viitor destul de indepartat, aceeasi situatie s-ar putea produce pe Terra din cauza proceselor ireversibile de incalzire si poluare a planetei, provocate de activitatea umana, dar si de catastrofele antropogene.

Oamenii de stiinta de la NASA ii indeamna pe locuitorii Pamantului sa-si schimbe stilul de viata, in sensul de a avea mai multa grija de actuala lor casa.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *