EMOȚIONANT! Medicii și părinții au fost gata să renunțe, dar fratele ei a vrut să cânte un cântec….Ce a urmat este incredibil

Distribuie prietenilor!

Atunci când Karen a aflat că o să aibă al doilea copil, a făcut tot ce i-a stat în putință să-l pregătească pe Michael, copilul ei de câțiva anișori, pentru venirea pe lume a micuțului.

Mai târziu au aflat ca bebelușul care o să vină pe lume este fetiță, și Michael a început să-i cânte un cântec surorii lui încă nenăscute. Se crea o legătura între el și surioara lui chiar dacă încă nu se cunoșteau. A fost o sarcină normală pentru Karen, și durerile nașterii au început. La fiecare cinci minute, apoi la trei și apoi la un minut.

Complicațiile au apărut în timpul nașterii și mama a avut contracții ore întregi. Doctorii se gândeau la cezariană, și după ore de luptă, copilul s-a născut. Starea ei de sănătate era precară, totuși, ambulanța s-a grăbit să ajungă cu bebelușul la secția de neonatologie a spitalului St. Mary din Knoxville- Tennessee.

Pe măsură ce zilele treceau, starea de sănătate a fetiței se deteriora tot mai mult. Specialistul de pediatrie le-a spus părinților că are șanse de supraviețuire foarte mici și că ar trebui să se aștepte la ce este mai rău.
Părinții pregătiseră o cameră separată în casă pentru viitorul copil, iar acum se aflau în situatia în care trebuia să planifice o înmormântare.

Dar Michael nu vroia să renunțe, și se ruga de mama sa să-l lase să-și vadă surioara. El vroia să-i cânte un cântec. Bebelușul era de două saptamani la terapie intensivă, iar Michael se ruga de părinți să-l ducă la spital. Karen s-a hotărât să-l ia la spital, în ciuda faptului că accesul copiilor era interzis la secția de terapie intensivă.

A intrat cu el în secția ATI și asistenta a informat-o că accesul copiilor este interzis. Însă ea i-a răspuns că nu o sa plece până nu o să-i cânte surorii lui un cântec. Asistenta a fost reticenta, dar l-a lăsat să rămână.
Karen l-a condus pe fiul său la patul micuței. Michael se uita la fetița care pierdea lupta cu viața. Imediat, el a început să-i cânte: “ Tu ești raza mea de soare, singura mea rază de soare, tu mă faci fericit când cerul este gri.”

Fetița a început să-i răspundă rapid. Pulsul ei a început să se calmeze și să rămână constant. Karen, cu lacrimi în ochi, l-a încurajat pe Michael să continue să-i cânte.
Pe măsură ce el continua, respirația tensionată a copilului a devenit netedă. Ea a început să se relaxeze și să se odihnească. Asistenta medicală care a fost prezenta în cameră nu putea să-și creadă ochilor. Atât ea cât și Karen îl încurajau pe băiat să cante. Cu toate că bebelușul a fost în stare critică cu doar o jumatate de oră înainte, ea a fost deja tot mai bine, suficient de bine cât să părăsească spitalul ziua următoare.

Sursa

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *