Durere fără margini! Anamaria Prodan a cedat în biserică

Distribuie prietenilor!

Durere fără margini, joi (19 aprilie), ziua în care a fost condusă pe ultimul drum Ionela Prodan. Înmormântarea a fost organizată de Anamaria, care a vrut ca mama ei să plece dintre noi ca o regină. La slujbă, au fost și momente artistice. Mai mulți interpreți au cântat doine de rămas bun. În biserică, a cântat mama Elenei Gheorghe, Mărioara Man Gheorghe, dar și Gheorghe Turda.

Au fost momente deosebit de grele pentru fiicele Ionelei Prodan. În timpul doinei de jale cântată de Mărioara Man Gheorghe, Anamaria Prodan a început să plângă în hohote.

Distrusă de durere, impresara nu și-a putut stăpâni lacrimile, la căpătâiul mamei ei. Și sora ei, Anca, a izbucnit în plâns când a auzit versurile de rămas bun.

În timpul slujbei de înmormântare, oficiată de opt preoți, a interpretat un cântec de despărțire și Elisabeta Ticuță. După acest moment, presa a ieșit din capelă, în interior rămânând doar familia.

Afară au fost montate boxe, pentru ca sutele de oameni veniți să o conducă pe ultimul drum pe Ionela Prodan să poată auzi slujba. În interiorul capelei au rămas doar familia, prietenii și colegei cântăreței de muzică populară.

Ionela Prodan, înmormântată lângă primul ei soț.

Sursa: anamariavasile.com

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *