DSP Bucureşti este în centrul unui nou scandal uriaş! Angajaţii fumează şi nu poartă măşti în interior

Distribuie prietenilor!

Direcţia de Sănătate Publică este în centrul unui nou scandal uriaş. Angajaţii instituţiei au fost filmaţi în sediul clădirii, în timpul programului de lucru, fără mască. Ba mai mult, în încăperea respectivă erau cel puţin cinci persoane, iar de distanţare socială nici nu s-a pus problema.

Imagini scandaloase la Direcţia de Sănătate Bucureşti, instituţia care se ocupă de gestionarea crizei de coronavirus în România. Funcţionarii publici, cei care ar trebui să respecte regulile şi să poarte măşti de protecţie, tocmai ei nu o fac.

Mai mult decât atât, în imagini se poate observa şi fum de ţigară.

Atitudinea angajatelor este una nepotrivită faţă de oamenii care aşteptau informaţii.

”Am cerut o reacţie pentru că vorbim clar de nerespectarea regulilor, despre o atitudine nepotrivită. Înţelegem că Direcţiile de Sănătate Publică sunt presate în această perioadă de tot felul de lucruri.

Birocraţia loveşte din nou în România!

Mulţi medici trebuie să îşi ridice personal documentele de la Direcţia de Sănătate Publică şi nu se poate face acest demers informatizat. Ştim cu toţii că în România s-a investit şi se investesc mulţi bani în aceste sisteme informatice, doar că din păcate, ne lovim de astfel de imagini”, a spus Sergiu Cora, reporter Antena 3.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *