Dragoș Pătraru: “Politicienii de la putere au vrut întotdeauna să controleze TVR. De multe ori, din păcate, au reușit”

Distribuie prietenilor!

Dragoș Pătraru critică dur legătura televiziunii publice cu zona politică, prin modul de organizare al instituției, dar și prin renunțarea la taxa TV. Dragoș Pătraru și o serie de declarații contondente despre TVR și politică, dar și despre ce se întâmplă și ce se va întâmpla cu Starea Nației, pentru Paginademedia.ro.

“Politicienii de la putere au vrut întotdeauna să controleze TVR. De multe ori, din păcate, au reușit”, spune Pătraru pentru Paginademedia.ro.

Politicienii au încercat, prin interpuși, să ne șicaneze, și-n precedentele două sezoane pe care le-am avut aici. Au încercat și încearcă și cu știrile TVR, pe care vor să le controleze și nu le merge.

Satira doare mai rău decât satârul când ai minte puțină.”

Dacă vor să ne dea afară, aia e, vom pleca. Nu putem sta cu forța. Doar că vrem să ne spună în față, nu să inventeze motive. Cât timp telespectatorii sunt cu noi, n-au ce să ne facă.

Publicitate
“Sunt multe lucruri de povestit, o să le povestesc pe toate începând de luni. Promit să le spun telespectatorilor tot ce s-a întâmplat începând de luni”, declara Dragoș Pătraru săptămâna trecută, când starea Starea Nației era încă incertă.

Citeste mai mult aici

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *