Dieta delicioasă cu care slăbești 5 kilograme într-o săptămână! Chiar are succes!

Distribuie prietenilor!

Dacă vrei să slăbești rapid trebuie să știi că există și metode prin care poți slăbi sănătos, totul depinde de cât de ambițios ești și de cât de eficientă și sănătoasă e dieta pe care dorești să o urmezi. Deși unele nu funcționează, cea pe care o recomandăm în acest articol chiar dă roade. Aceasta te va ajuta să scapi de 4,5 kilograme într-o singură săptămână, iar partea cea mai importantă la ea este că înfometarea este interzisă!

Micul dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Înainte să te gândești la micul dejun trebuie să bei pe stomacul gol un pahar de apă rece cu sucul unei lămâi. Această metodă ajută la detoxifirea organismului și elimină toxinele din corp.

La o jumătate de oră după ce bei apă cu lămâie trebuie să iei micul dejun. Aici poți introduce fructele, dacă acestea sunt consumate dimineața zahărul pe care îl conțin va putea să se răspândească cum trebuie în corp. Poți să mănânci două portocale, două mere, un grapefruit, două pere. Poți mânca și o mână de migdale, alune sau nuci pentru micul dejun.

Prânz

Poți mânca o bucată de carne fiartă de vită sau de pui. Poți mânca și lapte bătut sau un iaurt pentru prânz. Trucul este să nu consumați pâine pe toată durata dietei. Pe lângă carne puteți adăuga și câteva legume pentru prânz.

Gustări

La câteva ore după ce ai mâncat masa de prânz, poți să iei niște gustări, cum ar fi o salată. În salată ai voie să adaugi o picătură de ulei de măsline și puțină sare.

Cină

Pentru cină mănânci două ouă fierte, salată verde sau salată de castraveți cu puțin ulei de măsline.

Partea cea mai grea este să nu mănânci după ora 6 seara. După ora 6 seara poți bea cel puțin un litru de ceai verde înainte să te bagi la somn.

Sursa: a1.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *