Dancila, un nou discurs de semianalfabeta: „Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii”.

Distribuie prietenilor!

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, joi, intr-o vizita oficiala in Dambovita. Este prima vizita in tara, de la preluarea mandatului in fruntea Executivului. Premierul a sustinut un discurs fara sa citeasca de pe foaie, cum ne-a obisnuit pana acum, astfel incat a comis greseli gramaticale grave scrie aktual24.ro

Intr-un discurs pe care l-a sustinut la Consiliul Judetean Dambovita, in fata primarilor si oficialitatilor din judet, Dancila a incercat sa impresioneze asistenta vorbind liber. Mare greseala, a comis o serie de erori grave de limba romana. Intr-o singura fraza a reusit sa comita mai multe dezacorduri ucigatoare.

„Am toata increderea ca echipa care am venit vor gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele care le aveti”, a declarat Dancila. Varianta corecta, in limba romana, ar fi fost urmatoarea: „Am toata increderea ca echipa cu care am venit va gasi solutii si cred ca cu aceste solutii veti rezolva o parte din problemele pe care le aveti”.

Vezi video de la minutul 1.50:

https://youtu.be/y18-jl4jLxc

Dancila a fost insotita de mai multi ministri, precum Paul Stanescu, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor era vadit jenat cand a auzit cum se chinuie Dancila sa vorbeasca in limba romana.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *