CUM FACI CELE MAI FRAGEDE FURSECURI

Distribuie prietenilor!

Ingrediente:  175 g unt; 85 g zahăr brun; ½ linguriță esență de vanilie; 300 g făină; un plic praf de copt; 2 ouă.

Preparare

Se amestecă ouăle cu untul moale, zahărul și vanilia. După ce se obține o cremă spumoasă, se adaugă făina și praful de copt. Se amestecă cu mâna, iar aluatul rezultat se întinde și se aplică formele dorite sau se modelează sub formă de sul, se învelește în folie și se lasă la frigider pentru o oraă. Se tapetează cu o hârtie de copt se taie felii de circa 1 cm care se găuresc cu un creion și se coc 15 minute sau până se rumenesc, în funcție de cuptor.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *