Covrigul cel de toate zilele, gustarea preferată a românilor şi un business cu multe zerouri

Distribuie prietenilor!

Un nou simbol naţional a crescut în România: covrigul cel de toate zilele. Străinii s-au îndrăgostit de el, iar românii îl consumă zilnic, în cantităţi industriale. Zece milioane de covirigi se vând în fiecare lună. Mulţi au simt gustul succesului şi au transformat cea mai populară gustare în afaceri cu multe zerouri. Simigeriile şi patiseriile sunt pline de la prima oră.

Cristian Chiţu are 32 de ani. E patronul a patru patiserii din Capitală. După facultate, acum 6 ani, Cristian a început afacerea cu un împrumut.

Iar acum, afacerea lui se ridică la 700.000 de euro. Tânărul a pus şi bazele unei francize. Adică vinde ideea şi altor antreprenori care vor să încerce reţeta sa.

Covrigul a ajuns micul dejun preferat şi al celor care lucrează în marile corporaţii. De cum ajung la serivici, oamenii se aliniază la coadă pentru o gustare. Şi astfel de business-uri au devenit de succes. Sunt două astfel de simigerii lângă metrou şi încă una se va deschide peste drum.

În jur de o mie de tone de covrigi se vând pe lună, adică zece milioane de covrigi, plus alte tone de produse de patiserie.

Geamurile aburinde şi mirosul de seminţe prăjite, merdenelele şi plăcintele îi ademenesc la prima oră pe pofticioşi.

Sursa: observator.tv

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *