Codrin Stefanescu: „PSD da bani la Antena 3, Romania TV, la televiziuni”. Acum se plange ca prezenta sa in studiourile acestor televiziuni a fost interzisa la ordinul lui Marcel Ciolacu.

Distribuie prietenilor!

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, tine sa reafirme ca PSD alimenteaza cu bani principalele televiziuni de stiri. El s-a plans ca prezenta sa in studiourile acestor televiziuni a fost interzisa la ordinul lui Marcel Ciolacu.

Intrebat de un pesedist de ce nu mai apare la televiziuni, Stefanescu a afirmat ca Ciolacu a dat ordin sa fie „interzis”. Codrin Stefanescu aparea la Antena 3 si RTV.

„Sunt interzis momentan! Ordin de la Ciolacu si banii de la partid!”, a raspuns Stefanescu.

Un mesaj similar a avut si la inceputul lunii august. Codrin Stefanescu afirmat atunci ca „presa ma blocheaza din ordinul noii conduceri interimare a PSD si pe banii partidului”.

„Acum cativa ani, fix pe 10 august, protestam in fata Cotroceniului pentru libertatea presei! Si contra dictatorului Basescu cu statul lui paralel cu tot! Astazi, Basescu negociaza cu Orban si Klaus capul Gabrielei Firea si lista la Bucuresti!

Iar presa, pe care am aparat-o cu toate riscurile, ma blocheaza din ordinul noii conduceri interimare a PSD si pe banii partidului. Ca sa nu-l critic pe civilul Ciolacu si gasca sa mica de civili! Ce repede uita lumea si cat de mult se schimba unii in scurt timp!”, s-a plans Stefanescu pe Facebook.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *