Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

Distribuie prietenilor!

Perfecte ca și garnitură sau ca o masă ușoară, ciupercile umplute cu roșii și usturoi te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente: 6-8 ciuperci, spălate și curățate de codițe; 100 g pesmet; 100 g unt; 4 căței de usturoi, zdrobiți; ½ linguriță oregano; 1 ceapă, tocată; pătrunjel tocat, după gust; 100 g roșii cherry, feliate; sare; piper

Mod de preparare

Topești untul și îl amesteci cu usturoiul, oregano, sare și piper, după gust. Ungi ciupercile cu puțin din această compoziție și le așezi într-o tavă. Separat, combini pesmetul, ceapa, pătrunjel și untul rămas.

Umpli ciupercile cu această compoziție. Adaugi feliile de roșii și dai tava la cuptorul încins aproximativ 5 minute. Servești cu pătrunjel.

Sursa: rtv.net

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *