Home / Retete / Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

Perfecte ca și garnitură sau ca o masă ușoară, ciupercile umplute cu roșii și usturoi te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente: 6-8 ciuperci, spălate și curățate de codițe; 100 g pesmet; 100 g unt; 4 căței de usturoi, zdrobiți; ½ linguriță oregano; 1 ceapă, tocată; pătrunjel tocat, după gust; 100 g roșii cherry, feliate; sare; piper

Mod de preparare

Topești untul și îl amesteci cu usturoiul, oregano, sare și piper, după gust. Ungi ciupercile cu puțin din această compoziție și le așezi într-o tavă. Separat, combini pesmetul, ceapa, pătrunjel și untul rămas.

Umpli ciupercile cu această compoziție. Adaugi feliile de roșii și dai tava la cuptorul încins aproximativ 5 minute. Servești cu pătrunjel.

Sursa: rtv.net

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close