Home / Retete / Ciorba de conopida cu usturoi – O reteta care face furori in Postul Pastelui

Ciorba de conopida cu usturoi – O reteta care face furori in Postul Pastelui

Ingrediente:

2 buchete de conopida
3 morcovi medii
2 cepe medii
4 cartofi medii
1 ardei gras mediu
1 telina (radacina)
1 radacina de patrunjel
30 ml ulei vegetal
busuioc
1 legatura de marar
sare si piper otet sau zeama de lamaie pentru inacrit (se poate inacri si cu bors, daca preferati)
Mod de preparare:

Conopida se taie in bucatele mai mici si se lasa la fiert 10 minute (nu este nevoie maimult, o scoatem pe o farfurie, si adaugam restul legumelor taiate cubulete, respectiv rondele (morcovii). Cand au fiert, adaugam sare si piper dupa gust, busuioc, si zeama de varza sau zeama de lamaie. Daca folositi bors sau zeama de varza trebuie fierte in prealabil).
Cand ciorba prinde o consistenta medie si cartofii incep sa lase o culaore alba zemii, se adauga verdeata si se acopera cu un capac 10 minute pentru a se combina aromele. O reteta simpla si foarte asnatoasa pentru post.

Citeste si reteta de Supa-crema pentru micul dejun

Diminetile vor incepe mai usor atunci cand iti incepi ziua cu aceasta supa-crema.

De ce ai nevoie pentru supa-crema:

1 portocala
1 banana inghetata
100 g iaurt
100 ml lapte
100 g spanac
200 g ananas congelat
1 lingurita esenta de vanilie
seminte si nuci, pentru servit
1 portocala, pentru servit
Cum se prepara supa-crema:

Pui portocala descojita, banana taiata cubulete, iaurtul, laptele, esenta de vanilie, frunzele de spanac spalate si ananasul tocat in blender. Pasezi pana cand capata o consistenta cremoasa. Decorezi supa cu felii de portocala, seminte si nuci.

Sursa: bzi.ro

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close