CIFRA CUPLULUI…AFLĂ DACĂ TU ŞI PARTENERUL VIBRAŢI LA UNISON!

Distribuie prietenilor!

Nu în toate cazurile partenerii se completează. De vină ar fi cifra destinului fiecăruia. Particularităţile unice ale acesteia pot constitui chiar o modalitate de a face predicţii privind viitorului relaţiei.

Pitagora, matematicianul grec care a trăit între 580 şi 496 î. H., este considerat părintele a ceea ce astăzi numim numerologie.

CUM CALCULEZI

Numărul destinului porneşte de la data naşterii. Adună luna, ziua şi anul. De exemplu, dacă te-ai născut pe 23.10.1972, adună 23 cu 10 şi 1972. Rezultatul va fi 2005, deci 7. Dacă suma este de două cifre, de exemplu 22, numărul destinului este 4. Calculeaza la fel pentru partenerul tău. Află din cele ce urmează cât de compatibili sunteţi.

DACĂ AI CIFRA 1

În primul rând, ai calităţi de lider şi tendinţa să fii independentă. Cel mai bine te potriveşti cu cei care au cifrele 3 şi 5, întrucât sunt cei mai dispuşi să tolereze înclinaţiile tale autoritare. Bărbatul dominat de cifra 3 fie te ignoră, fie este suficient de flexibil ca să-ţi domolească pornirea spre aventură, iar cel guvernat de 5 te susţine în tot ceea ce faci, venind în relatie cu mult dinamism. Este exclusă orice apropiere de cel cu cifra 8, fiindcă vă veţi afla într-o permanentă competiţie.

DACĂ AI CIFRA 2

Eşti o pacifistă de fel şi te înţelegi bine în special cu 8 şi 9. Faci pereche perfectă cu idealistul 8, fie că e vorba de o legătură romantică, fie că sunteţi colegi de serviciu. Şi bărbatul 9 este partenerul ideal, fiindcă e genul protector, iubitor şi foarte înţelegător. Nu te vei plictisi niciodată alături de un 5, vei trăi viaţa la maximum, insă te cam pune pe gânduri că este iresponsabil. Fereşte-te de e1 dacă îţi stă în fire să ai ultimul cuvânt!

DACĂ AI CIFRA 3

Eşti foarte creativă şi ai abilităţi de comunicare. Cel mai probabil, în trecut te-ai simţit atrasă de 5 şi 7. Primul ţi-a fost  pe plac pentru că este adaptabil, iar al doilea te-a cucerit cu profunzimea şi spiritul mistic. Intuitivul 2 este potrivit pentru tine, iar de evitat este 5, cu care nu faci pereche bună, din pricină că esti prea dezorganizată pentru el. O relaţie alături de 4 nu va funcţiona, ci va scoate ce e mai rău din fiecare.

DACĂ AI CIFRA 4

Ai talent incredibil pentru planificare şi esti o fire logică şi organizată. Tu ai nevoie mai mult ca oricine de o relaţie statornică. Îţi place mult rutina, de accea bărbatul 3 nu este bun pentru tine, şi nici atractivul 5, care debordează de energie. Ţie ţi se potriveşte seriosul 1, precum şi bărbatul 8, disciplinat, pedant, ambiţios. Cu el faci echipă bună atât în viaţă, cât şi la serviciu. De evitat este visătorul 9, nepotrivit cu firea ta pragmatică. Visezi pe furiş la bărbatul 7, pe care îl admiri foarte mult.

DACĂ AI CIFRA 5

Îţi place libertatea şi eşti vizionară. Depinde doar de tine dacă partenerul ales îţi va rămâne alături vreme îndelungată. Eşti fidelă, dar poţi fi şi schimbătoare, ceea ce bulversează pe oricine. Protectorul 6 ar putea fi o potrivire bună, la fel bărbatul 7, cu înclinaţii filosofice. O relaţie cu practicul 4 pare bună în aparenţă, dar se dovedeşte repede o idée neinspirată, fiindcă el se va simţi ofensat de natura ta schimbătoare. Contrar aşteptărilor, împreună cu 5, faci o pereche reuşită.

DACĂ AI CIFRA 6

Ai puternice înclinaţii domestice şi ai sanse să formezi un cuplu romantic cu oricare cifră, fiindcă ai calităţi cu nemiluita, eşti înţelegătoare şi ai spirit de sacrificiu pentru familie. Rafinatul 2, care se ghidează după inimă, se află în fruntea listei. Şi empaticul 9 este o variantă de pus pe rană. O relaţie cu suişuri şi coborâşuri este alături de entuziastul 5. Cele mai slabe şanse sunt într-o relaţie cu iresponsabilul 3.

DACĂ AI CIFRA 7

Eşti genul care pune imediat etichete, tot timpul ai un ochi critic. Dintre toate cifrele, ţie îţi este cel mai greu să te măriţi sau să rămâi măritată. Pe scurt, este dificil traiul cu tine. Bărbatul 7 este puternic atras de tine, dar îi ia mult până să te ceară de nevastă. Un alt număr potrivit este inteligentul 3, fiindcă te provoacă cum nu fac alţii. Îţi place compania lui 3, dar şi cea a lui 5, care te surprinde de fiecare dată. Bărbatul 1 este prea dominator, iar 8, prea materialist.

DACĂ AI CIFRA 8

Mai mult ca sigur vei prefera un partener pe care să îl domini. Bărbaţii 2 şi 6 sunt alegeri bune, în timp ce 1 este prea agresiv şi vă veţi contrazice des. Nici 5 nu este potrivit, întrucât are un suflet de artist şi îi place prea mult libertatea. Dacă îl alegi pe 8, longevitatea relaţiei este asigurată.

DACĂ AI CIFRA 9

Eşti o fire generoasă, dar în dragoste păstrează distanţa. Ai o alură aristocratică şi te laşi greu convinsă să intri într-o relaţie. Intuitivul 2 îţi este pe plac, dar poţi avea o legătură solidă şi cu 6 sau cu 3, care au simţul umorului. Ar trebui să stai departe de 5 şi de 7. Oricât de îndrăgostită eşti de 1 sau de 9, nu face pasul. Dar extremele se atrag, nu?

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *