Cele mai bizare locuri de muncă din lume! Tu ai putea să faci aceste lucruri?

Distribuie prietenilor!

Există mulți oameni care nu sunt mulțumiți de jobul lor sau pur și simplu se plictisesc la locul de muncă actual. Există, de asemenea, un grup restrâns de oameni care fac activități ciudate pentru bani. Pregătiți-vă să aflați care sunt cele mai ciudate locuri de muncă.

1. Persoana care îmbrățișează non-stop

Este demonstrat științific faptul că îmbrățișările sunt necesare pentru o viață sănătoasă. Dacă aveți nevoie de o îmbrățișare, soluția la această problemă este să apelați la o îmbrățișare profesională. Veți fi surprinși să găsiți o serie de companii care oferă cea mai plăcută și mai relaxantă experiență profesionistă de mângâiere. Îmbrățișați pe cineva și vă plătesc între 60 și 80 dolari pe oră!

2. Persoana care testează alimentele pentru animale

Animalele sunt prietenii noștri și trebuie să ne asigurăm că mesele lor sunt delicioase și hrănitoare. Companiile apelează la testeri pentru hrana animalelor de companie! Ei își testează alimentele pentru a evalua arome și pentru a verifica dacă respectă standardele de calitate. Nimeni nu merită mâncare proastă, în special membrul favorit al familiei, sunt de părere specialiștii.

3. Persoana care testează paturi și canapele

După cum indică titlul, există oameni care testează paturi (saltele și perne) pentru companii și hoteluri. Ei sunt plătiți să doarmă la locul de muncă. Sună ca munca visurilor tale!

Citeste mai mult pe a1.ro 

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *