sâmbătă , 14 decembrie 2019
Home / Retete / Cel mai simplu tort – TORT CU PIERSICI ŞI CIOCOLATĂ! Se Face în mai puțin de o oră, fără coacere

Cel mai simplu tort – TORT CU PIERSICI ŞI CIOCOLATĂ! Se Face în mai puțin de o oră, fără coacere

Ai nevoie de: 250 g brânză dulce de vacă; 375 ml lapte; 15 g gelatină; 1 pachet pişcoturi; 70 g gem de piersici; 3 piersici; 1 linguri cacao; 2 linguri rom; 150 g ciocolată neagră; 200 ml frişcă pentru ornat si coacăze roşii pentru ornat.

Publicitate:

PREPARARE

Gelatina se lasă la înmuiat în lapte pentru câteva minute, apoi se pune la foc mic şi se amestecă până se dizolvă. Atenţie, nu trebuie să fiarbă!

Se ia de pe foc, se adaugă brânza de vaci şi se amestecă până se omogenizează. Se aşază un rând de pişcoturi într-o formă de tort detaşabilă şi se toarnă peste ele jumătate din cremă.

Publicitate:

Restul pişcoturilor se lipesc cu gem două câte două şi se înmoaie în rom. Se pun peste cremă, împreună cu două piersici tăiate feliuţe.

Cealaltă jumătate a amestecului se amestecă cu cacaua şi se toarnă dea­supra. Se lasă peste noapte la frigider, pentru a se întări. Se ornează cu frişcă, bucăţele de ciocolată neagră, felii de piersică şi coacăze roşii.

Sursa: retete.unica.ro

Publicitate:
Loading...

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close