CE FACI CÂND SOȚUL TĂU ESTE PREA APROPIAT DE O COLEGĂ DE SERVICIU?

Distribuie prietenilor!

Știi că nu te înșală, ai incredere în el și totuși, relația cu o anumită colegă de serviciu pare prea apropiată. Își trimit des mesaje, petrec mult timp împreună chiar și în pauze, se trezește că îți tot povestește de ea…Oare să fie chiar atât de inocentă relația lor sau e cazul să-ți faci griji?

Poate ești printre femeile îngrijorătoare sau doar deranjate de faptul că soțul tău are o relație prea apropiată cu o colegă de serviciu. Acest lucru este normal, și ingrijorarea ta, dar și relația lor. Petrec timp împreună și e normal să se apropie unul de celălalt, dar, totodată, trebuie să iei în considerare faptul că majoritatea relațiilor de serviciu nu trec de limita platonică, dacă bărbatul are o căsnicie fericită, care îl împlinește.

RELAȚIA CU TINE ESTE MAI IMPORTANTĂ

Ajunge să petreaca multe ore alături de colegă, poate mai multe decât cu tine. Astfel, își vor povesti multe detalii chiar și din viața personală și se vor sfătui în anumite probleme. Ieși împreună cu cei de la el de la serviciu pentru a te împrieteni și a ține legătura cu el. De multe ori, astfel se clarifică temerile. Vei vedea că multe bănuieli sunt doar propriile tale sentimente de nesiguranță. Însă cel mai bun mod de a preveni problemele este ca voi să aveți o relație sănătoasă. Ar fi bine să faceți împreună lucruri variate să iesiți împreună, să vă faceți mici surprize cadouri și să creați momente frumoase împreună. Mai ales, este important să vă ajutați unul pe celălalt să vă îndepliniți visurile. Nu vă cicăliți și nu trăiți cu nostalgia unui trecut frumos, ci trăiți un prezent cât mai agreabil.

NU FI PREA BĂNUITOARE!

Nu face greșeala de a deveni prea bănuitoare și de a înerca să-l controlezi. În loc să stai să-i verifici telefonul și e-mailul, în loc să plângi imaginându-ți cine știe ce scenarii, trăiește-ți viața. Dacă ai timp liber, bucură-te de el urmându-ti hobby-urile, făcând sport, întâlnindu-te cu prietenele sau, pur și simplu, odihnindu-te. Vei fi mai atractivă pentru soțul tău dacă vei încerca să-i povestești și vei fi mai relaxată. În plus, nu vei reuși să-ți determini bărbatul să fie fidel comportându-te ca un polițist. Din contră, chiar dacă inițial nu avea nicio intenție de a te înșela, s-ar putea, ca prin ceea ce faci, să-l îndepărtezi de tine sau chiar să-l arunci în brațele alteia.

COMUNICĂ SINCER!

Dacă voi comunicați sincer și autentic, îți poți exprima temerile pe care le ai în legătură cu colega lui. Arată-i ce te deranjează, iar el dacă ține cu adevărat la relația voastra, va găsi tactul necesar pentru a se distanța de ea. Până la urmă, cu tine împarte frumusețile și greutățile vieții. Cealaltă este doar observatorul de pe margine. Oricât de frumos pare rolul ei, întotdeauna este mai ușor să comentezi, dacă nu ești implicat. O incercare de flirt cu colega “înțeleaptă” poate părea ceva secret, misterios și de dorit. Este ca o întoarcere în adolescență. Dar este greu sa faci asta la maturitate. Oricum ar fi, crizele de gelozie, critica și reproșurile nu ajută la nimic. Din contră, ele erodează relația și îl împing la confesiuni cptre presupusa rivală, despre cât de nefericită a ajuns situația lui de acasă.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *