CAZURILE DIN VALEA FLUVIULUI HUDSON! OAMENI MARCAȚI ȘI URMĂRIȚI DE FIINȚE EXTRATERESTRE

Distribuie prietenilor!

OZN-uri cât un teren de fotbal blochează circulația pe autostrăzi la nord de New York. Oameni marcați și urmăriți toată viața de ființe venite de pe alt tărâm. Răpiri multile. Familii țintă. Implanturi și cicatrici misterioase. Vindecări inexplicabile.

La începutul anilor optzeci, pe lângă rapoartele izolate își fac loc tot mai mult observațiile de grup care semnalau apariții repetate ale unor OZN-uri spectaculoase. Un exemplu ilustrativ este cel al observațiilor din anii 1982-1987 de pe valea fluviului Hudson, imediat la nord de orasul New York. Aceste observații au fost sintetizate de astronomul Dr. J. Allen Hynek, probabil cel mai prestigios nume în studiul OZN-urilor, împreuna cu Philip J. Imbrogno și Bob Pratt, în volumul Night Siege, The Hudson Valey UFO Sightings (1987).

În cei cinci ani au fost adunate din această zonă, relativ mică, peste cinci mii de rapoarte; ele au fost reținute doar după ce au fost eliminate persoanele care nu prezentau toate garanțiile sau fenomenele descrise puteau fi explicate prin cauze cunoscute.  În seara zilei de 17 martie 1983, un obiect în formă de V foarte deschis sau de bumerang, cu anvergura de aproximativ 50 de metri, plin de lumini multicolore, a staționat timp de 15-20 de minute deasupra autostrăzii I-84, la o înălțime apreciată de 10-20 de metri. Traficul s-a blocat, oamenii din automobile coborând să urmarească strania apariție. Peste o săptămână același obiect sau unul identic, a produs o busculadă pe șoseaua Taconic Parkway plutind fără zgomot, emițând din când în când un fascicul luminos către o mașina sau alta. Unii au afirmat că dimensiunile sale erau cele ale unui portavion, alții că era un oraș zburător. OZN-ul avea proprietatea de a apărea la orizont ca, apoi, aproape instantaneu, să fie deasupra ta ori să stea nemișcat în aer chiar și la rafale de vânt de 50 km pe oră, ceea ce a exclus explicațiile avansate în grabă: dirijabil, formație de avioane ușoare etc. De altfel, în ciuda unor cercetări asidue, nu s-a găsit niciun dirijabil în zonă și de pe niciun aeroport nu decolaseră avioane ușoare în timpul observațiilor. Un premiu de 1000 de dolari, oferit celui care va demonstra originea pământeană a aparițiilor, a rămas neatins.

În noaptea de 24 iulie 1984, un OZN, având forma unui cornet de înghețată, mare “cât trei terenuri de fotbal”, împodobit cu opt lumini orbitoare, a plutit aproape un sfert de oră deasupra complexului de la Indian Point, pe malul fluiului Hudson, într-un spațiu total interzis zborurilor. Între timp s-au blocat sistemul de alarmă și calculatoarele care controlau securitatea și comunicațiile complexului.

Din octombrie 1985 în rapoarte a început să predomine un grup de șase lumini, formând un hexagon care se rotea ca un carusel de bâlci sau, mai rar, o formă de cruce luminosă. Ele au fost înregistrate pe numeroase fotografii și filme video, autentificate pin cele mai sofisticate procedee.

Dar, pe valea fluviului Hudson s-au petrecut, în această perioadă, și lucruri mai stranii, de exemplu “lacune în timp” acuzate de persoane sau de grupuri. Prin regresie hipnotică, acestea s-au dovedit răpiri, incluzând clasicele examinări, efectuate de indivizi înalți de 1,60-1,65 metri, îmbrăcați în salopete negre având capetele mari, gura doar o deschizătură, indivizi care declarau că vin de pe o planetă îndepărtată, într-o misiune științifică pașnică vizând examinarea oamenilor din zonă.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *