Caz ȘOCANT în Constanța: O fetiță de 5 ani a fost maltratată de mamă și de bunică! Cele două femei au bătut-o cu bestialitate pe copilă şi au legat-o de mâini şi de picioare ca să o ţină departe de cele trei surori ale sale

Distribuie prietenilor!

Fetiţă de 5 ani, maltratată de mamă şi bunică, în Constanţa, localitatea Cumpăna. Cel care a scos la iveală ororile este chiar unchiul fetiţei, care a şi filmat-o într-o astfel de ipostază, în vara anului trecut. Acesta a sesizat poliţia însă abia sfârşitul săptămânii trecute, după ce s-a certat cu mama fetiţei.

Potrivit presei din Constanța, femeile obişnuiau să o bată cu bestialitate pe copilă şi să o lege de mâini şi de picioare ca să o ţină departe de cele trei surori ale sale.

Tânăra are 24 de ani, nu are un loc de muncă şi, potrivit reporterntv.ro, a locuit împreună cu bunica fetelor și doi frați. În total, zece persoane în patru camere. În urma verificărilor, medicii legiști au constatat pe trupul fetiţei semnele unor agresiuni mai vechi așa că mama, dar și bunica au fost reținute pentru audieri. Mama fetei neagă acuzațiile.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *