Aviz NEGATIV pentru Casa Regală! “”Cu tot respectul pentru Regele Mihai, pentru ce a reprezentat in istorie, pentru tot ce a fost pana la moarte…”

Distribuie prietenilor!

Casa Regală primeşte o lovitură neaşteptată din partea Guvernului! Potrivit AGERPRES, Guvernul a dat un aviz negativ proiectului de lege care vizează familia regală.

Decizia Guvernului nu vine însă ca o surpriză, premierul Mihai Tudose anunţând că nu este de acord cu proiectul propus de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

“Cu tot respectul pentru Regele Mihai, pentru ce a reprezentat in istorie, pentru tot ce a fost pana la moarte, fost sef de stat. De aici pana la a da drepturi urmasilor unui fost sef de stat, iertati-ma dar mai avem fosti sefi de stat care mai au urmasi in viata. In conditiile in care familiei regale, casei regale, cu ghilimele sau fara…Nu suntem monarhie! Romania constitutionala este Republica. Noi am recunoscut anumite merite ca sef de stat Regelui Mihai. Sa ma apuc acuma sa recunosc ca exista nu stiu ce coroana pe aici, iertati-ma, dar nu prea imi vine. (…) Casa Regala este o fundatie. Domniile lor doresc ca aceasta fundatie sa capete statutul de fundatie de interes national, cu asta sunt de acord. Si Camera de Comert si Industie a Romaniei este o fundatie de interes national.”, declara Mihai Tudose.

Continuarea articolului aici

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *