Ar putea fi recordul tuturor timpurilor. 6500 de lei, pentru un loc de parcare !

Distribuie prietenilor!

Ar putea fi recordul tuturor timpurilor la Buzău, de la amenajarea și scoaterea la licitație a unor locuri de parcare din jurul blocurilor.

O buzoiancă din cartierul Dorobanți este fericita posesoare a unui loc de parcare care nu face mai mult de 90 de lei pe an, dar pe care va trebui să plătească de …72 de ori mai mult!

Ieri, la licitația cu strigare pentru atribuirea unui loc de parcare din zona blocului D15 (intersecția de la florărie, str. Dorobanți cu Aleea Sporturilor), doi locatari au ținut parcă să-și demonstreze calitățile de licitator și au ajuns la o sumă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

După o procedură care a durat aproape o oră, unul dintre licitanți a pus la bătaie o sumă cât se poate de neobișnuită, pentru un loc de parcare: 65 de milioane de lei vechi pentru un abonament anual de parcare în fața blocului în care locuiește!

Rămâne de văzut acum dacă banii vor fi și plătiți în termenul stabilit, pentru că, în caz contrat, câștigătoarea va pierde locul.

În același bloc, tot ieri, un locatar a licitat 2000 de lei pentru un loc de parcare. Asta în timp ce, neavând concurență, mulți dintre vecinii săi se bucură de un loc de parcare contra modestei sume de 90 de lei pe an..

Sursa: Realitateadebuzau.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *