Andreea Mantea nu isi duce copilul la scoala : “Voi aștepta o perioadă,..”

Distribuie prietenilor!

Pandemia de coronavirus a găsit-o în Turcia, acolo unde filma pentru emisiunea „Puterea Dragostei”, dar asta n-a făcut-o să îngroașe rândurile la vamă. A convins-o, mai degrabă, nevoile băiețelului ei, David, de a-și regăsi rădăcinile și, de ce nu, o nouă iubire pe care o trăiește în spatele cortinelor. Căci da, Andreea Mantea este îndrăgostită, însă, momentan, vrea să păstreze doar pentru ea detaliile acestor primi fiori ai dragostei. Ne promite, însă, că în foarte scurt timp o vom vedea pe micile ecrane cu o nouă producție de succes. Iată, așadar, ce declarații a făcut Andreea Mantea pentru Redactia.ro, la revenirea în țară!

Cum ai reușit să te menții în perioada de pandemie?

Nu am simțit perioada de izolare, pentru că eu am lucrat, am avut un program absolut normal, filmam zilnic. Evident, am fost foarte atentă la tot ce înseamnă igienă, distanțare, purtarea măștii, am ținut cont în permanență de recomandarile autorităților. În continuare sunt vigilentă pentru că este clar că acest pericol nu a trecut și fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil cu el însuși și cu cei din jur.

Cum s-a adaptat David la revenirea în țară?

S-a acomodat rapid, atât de ușor, de natural, că n-ai zice că a fost plecat din țară atâta vreme! Este clar că se simte minunat aici și că a fost o decizie foarte bună.

Ce decizie ai luat, în contextul actual? Va merge la școală?

Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.

Au apărut tot felul de speculații cum că ai fi implicată într-o relație, că te-ai logodit. Ne poți spune ceva despre asta?

Îmi doresc mult, și sper că mă înțelegeți, că viața mea privată să rămână în zona aceasta…

Sursa: Redactia.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *