Anchetă la spitalul din Motru după ce un copil a murit în condiţii suspecte

Distribuie prietenilor!

După ce un băiețel, în vârstă de patru ani, a decedat joi dimineață la Spitalul Motru, polițiștii gorjeni fac cercetări pentru moarte suspectă.

Băiețelul fusese internat cu suspiciune de meningită, motiv pentru care la acest moment unitatea medicală a intrat în carantină, scrie Libertatea.
Anunțul decesului a fost făcut de o asistentă.

„Asistenta a povestit că băiețelul în vârstă de patru ani a fost adus la unitatea medicală în stare febrilă de către părinți și în scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă s-a declarat decesul acestuia. Corpul a fost ridicat de reprezentanții IML Tg Jiu pentru efectuarea necropsiei. În caz se efectuează cercetări pentru moarte suspectă”, au declarat reprezentanții IPJ Gorj.

Potrivit Elenei Pițian, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj, reprezentanții spitalului au aplicat procedura în cazul bolilor contagioase de genul meningitei și au închis spitalul.

Ca măsură de prevenție, două grădinițe și o creșă din Motru vor fi închise mâine, pentru a fi dezinfectate, a anunțat Gigel Jianu, primarul din Motru, la Antena 3.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *