Amărâţi şi încercănaţi, copiii lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului

Distribuie prietenilor!

Dispariţia prematură a lui Andrei Gheorghe i-a îngenuchiat pe membrii familiei jurnalistului. Cei patru copii ai săi sunt devastaţi de durere de când au aflat că tatăl lor s-a stins la doar 56 de ani. Cu ultimele puteri, moştenitorii jurnalistului au mers împreună la o firmă cunoscută din zona Floreasca care asigură servicii funerare pentru a comanda cele necesare înmormântării.

Nimeni din familia lui Andrei Gheorghe nu a închis un ochi în noaptea de luni spre marţi. Jurnalistul a fost descoperit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, îngrijitorul casei fiind cel care a sunat, după ora 22.00, la 112 şi a anunţat că omul de radio şi tv zace fără suflare întins pe jos doar într-un tricou şi o pereche de boxeri. Aşa l-a găsit şi echipajul medical, care nu a putut să mai facă nimic decât să constate decesul, care se pare că s-ar fi produs cu 12 ore înainte de apelul telefonic. De atunci, familia jurnalistului este devastată de durere. Fosta lui soţie, Petruţa, de care el a divorţat în 2014, îl plânge continuu. Şi copiii sunt afectaţi de pierderea tatălui lor cu care aveau o relaţie extraordinară. Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (21 ani), Katarina (19 ani) și Maximilian (18 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenție, de care s-a separat în 2007.

Fata cea mare a jurnalistului, Anastasia nu se afla în ţară în momentul în care tatăl ei a fost găsit, însă va reveni în Bucureşti pentru a-şi lua adio de la acesta.

Fotoreporterii Click! au surprins, marţi după orele prânzului, imagini cu baiatul lui Andrei Gheorghe, dar şi cu fiica vitregă Maria, în timp ce intrau la o firmă de servicii funerare. Ei a comandat tot ce trebuie pentru funeraliile jurnalistului.

Înainte de a merge în zona Floreasca, ei au dus la IML haine pentru tatăl decedat. Legiştii au finalizat tot marţi necropsia jurnalistului şi se pare că motivul morţii este cauzat de problemele cardiace cronioce pe care Andrei Gheorghe le-ar fi avut. Luni el a suferit un infarct, care i-a fost fatal. Sursa: Click.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *