Acest medic austriac a vindecat peste 45.000 de persoane bolnave de cancer cu această rețetă

Distribuie prietenilor!

Doctorul Brojs este un medic renumit din Austria care a reușit să breveteze un extraordinar tratament care durează aproximativ o lună și jumătate și care are proprietăți minunate de a preveni apariția cancerului.

Conform spuselor acestui medic, cancerul este susținut de prezența proteinelor în organismul nostru, iar din acest motiv, bărbatul a creat un meniu special pe care ar trebui să-l ținem cu strictețe!

Acest meniu sau program este calculat pentru o perioadă de 42 de zile și are la bază sfecla de zahăr. Medicul susține că timp de 42 de zile se pot întări celulele sănătoase de care dispunem și se evită dezvoltarea unor celule bolnave.

Pentru a prepara 300 de ml de suc este nevoie de următoarele ingrediente: 165 de ml de suc de sfeclă de zahăr; 10 ml de suc de ridiche; 60 ml de suc de morcov; 10 ml de suc de cartof; 55 ml de suc de țelină.

Amestecă foarte bine toate ingredientele și nu uita, sucurile din legume trebuie să fie stoarse acasă, pentru că este nevoie de sucuri proaspete și naturale, care sunt storse din legume crescute în mod natural, în grădină!

Remediul trebuie să fie băut îndată ce a fost preparat, înainte de prima mâncare de dimineață! În restul zilei ai voie să mănânci doar acest set de legume, pe care le combini cu cartofi sau orez!

Sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie. Se pare că aceasă băutură luptă și împotriva cancerului. Din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Barbatul a conceput un regim special de 42 de zile in care se bea doar ceai si acest suc special din legume. In aceasta perioada, celulele canceroase mor de foame in timp ce starea de sanatate se imbunatateste.

Încearcă și vei observa ce efect minunat poate avea un suc preparat pe baza unor legume atât de sănătoase!

Sursa: doctorulzilei.ro

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *