A turnat colorant alimentar în bazinul de la toaletă. Ce a urmat apoi, a ajutat-o să economisească mulți bani! Toată lumea ar trebui să facă asta!

Distribuie prietenilor!

O bătrână a observat cum acul de la apometru se tot învârte, deşi ea a închis toţi robineţii din casă. A verificat ce se întâmplă şi a văzut cum apa tot picură în bazinul de la toaletă.

Nu a vrut să cheme un instalator până nu era sigură că problema vine de acolo. Aşa că s-a folosit de un mic truc. A turnat colorant alimentar în bazin, foarte puţin, atât cât apa să-şi schimbe doar un pic culoarea.

A aşteptat 15 minute, apoi a verificat din nou. Apa devenise albastră, ceea ce înseamnă că scurgerile erau serioase, deci bazinul era defect. Dacă apa nu şi-ar mai fi modificat culoarea, recipientul nu ar fi trebuit reparat, nici înlocuit. Astfel, cu ajutorul unui colorant alimentar, bătrâna a aflat cât de stricat este bazinul de la WC.

Niciun produs de curatare nu a ajutat-o sa scape de petele depuse pe vasul toaletei, asa ca a incercat un truc ieftin dar eficient pe care il avea la indemana in bucatarie!

Diana Walker a dezvaluit trucul care a ajutat-o sa sa scape de murdaria din toaleta. Partea buna este ca aceasta arma impotriva murdariei nu contine chimicale si poate fi si de mancare.

Femeia a turnat in toaleta praf de limonada si a si explicat ca acidul citric din ea ajuta la eliminarea petelor. Ea a mai postat si o poza cu toaleta ei inainte si dupa pentru a putea fi vazuta diferenta.

Curățenia întregii case nu este cea mai ușoară muncă deoarece anumite zone necesită mai multe insistență. Fie că facem curat în casă în mod frecvent sau la intervale mai lungi de timp, trebuie să apelăm la câteva trucuri pentru a ne ușura munca, dar și pentru a economisi bani și foarte mult timp.

Pentru fiecare zonă a casei există diferite trucuri care ajută la sporirea nivelului de curățenie, astfel că mai jos vă vom prezenta cele mai eficiente și ieftine metode de curăţare a zonelor „problematice” din casă.
Iată cele mai bune metode care te vor ajuta să faci curat în casă:

Gresia:
Gresia se curată foarte uşor dacă veţi dilua într-un litru de apă 2-3 linguri de amoniac. După ce aţi amestecat bine, înmuiați buretele şi frecaţi uşor zonele murdare. Lăsaţi să acţioneze câteva minute apoi clătiţi cu apă călduţă. Gresia, dar şi rosturile dintre plăci se vor curată că ca printr-o minune în doar câteva momente.

Blatul din bucătărie:
Cea mai bună soluție pentru a-l curăța este praful de copt. Trebuie doar să presăraţi praf de copt pe suprafață, apoi cu un burete îmbibat în apă călduţă frecaţi uşor. La final, limpeziţi cu apă. Este o metodă simplă şi eficientă, dar mai ales sănătoasă, întrucât în această zona este bine să evitaţi utilizarea chimicalelor.

Chiuvetă:
Cea mai bună și eficientă soluție pentru curățarea chiuvetei este oțetul. Încălziți oţet într-o oală şi nu uitaţi să presăraţi puţină sare. Luaţi o cârpă de bumbac, îmbibaţi-o în această combinaţie apoi frecaţi zonele pătate de rugină. Lăsaţi să acţioneze câteva minute, apoi clătiţi cu apă fierbinte. Rezultatul este uimitor!

Cadă şi cabina de duș:
Tot ce trebuie să faceţi este să încălziți din nou oţet (1 litru) până la punctul de fierbere, apoi să adăugaţi câteva linguri de bicarbonat (2-3 linguri) şi detergent de vase (nu va speriaţi de reacţia care se va crea, este ceva normal, de aceea este bine să încălziți oţetul într-un vas încăpător). Amestecaţi până când cele 3 ingrediente se încorporează, apoi folosiţi soluţia pentru a curăța cada, ţevile de la toaletă chiar şi bateriile de la chiuvetă.

Pur şi simplu aplicaţi prin pulverizare şi lăsaţi să acţioneze 10 minute înainte de a le clăti cu apă. Toate aceste metode sunt foarte eficiente și nu mai este necesară folosirea produselor de curățenie pline de chimicale!

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *