A parasit definitiv Romania! Mihai Mărgineanu s-a mutat din tara împreună cu familia

Distribuie prietenilor!

Cântăreţul şi actorul Mihai Mărgineanu (48 de ani) s-a mutat împreună cu familia într-o regiune din sudul Spaniei şi revine în ţară doar pentru proiecte.

De pe uliţa popularului sat din serialul Pro TV „Las Fierbinţi“, Ardiles s-a mutat lângă plaja Mediteranei, potrivit Libertatea.  Mihai Mărgineanu, în vârstă de 48 de ani, şi-a schimbat domiciliul într-o localitate din sudul Spaniei, unde a cumpărat anul trecut o casă, cu credit bancar. Solistul şi-a instalat în noua locuinţă soţia şi cei doi copii, care revin în România doar pentru vacanţe.  Mărgineanu a fost convins să aleagă Spania după ce în ultimii ani şi-a petrecut vacanţele acolo.

El petrece însă în continuare mult timp în ţară, pentru proiectele muzicale, dar şi pentru filmările pentru „Las Fierbinţi“, pentru care compune şi coloana sonoră. Anul trecut, Mărgineanu a obţinut şi brevetul de pilot de linie.

Mărgineanu nu este însă singurul artist român care alege să se mute în afara graniţelor ţării. Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea pieselor de succes ale trupei Voltaj, are o casă pe o plajă din Thailanda, Ionuţ Dolănescu petrece jumătate din an la proprietatea sa din Orlando (Florida), Gheorghe Gheorghiu stă în Las Vegas, iar rapperul şi producătorul muzical Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv în Barcelona.

Distribuie prietenilor!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *