Breaking News
Home / Stiri / Ți se rupe sufletul! O bătrână a fost abandonată de propria familie în gară: „De o lună îşi aşteaptă rudele pe o bancă. Nu s-au mai întors”

Ți se rupe sufletul! O bătrână a fost abandonată de propria familie în gară: „De o lună îşi aşteaptă rudele pe o bancă. Nu s-au mai întors”

O bătrână a fost abandonată de familie în gara din Craiova. Femeia a fost lăsată pe o bancă din gară, iar rudele i-au spus să îi aştepte în acelaşi loc.

Potrivit oamenilor care i-au auzit povestea dramatică, bătrână aşteaptă o de lună de zile pentru ca familia să se întoarcă la ea şi să o ducă acasă.

„Rudele au spus să îi aştepte acolo că se întorc imediat şi se pare că de o lună nu s-au mai întors. Nimeni nu se sesizează cu nimic. Doar trecătorii şi un gardian de aici îi mai dau de mâncare. Gardianul mi-a spus că are grijă de ea pentru că din când în când mai cade şi o ridică iar pe bancă”, a declarat Marian pentru Observator.

Povestea bătrânei a fost făcută publică pe grupul de Facebook – ‘Eşti din Craiova dacă…’, iar unii membri au anunţat deja că vor să o ajute pe femeie.